Tjänster

Mer än bara badrumsrenovering

Vi är en mångsidig firma som åtar oss uppdrag inom allt som rör byggfrågor. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och uppdragens storlek spelar ingen roll. Vi kan vid större projekt ta in någon av våra skickliga och pålitliga samarbetspartners och därigenom också ha möjlighet att sköta allt - från start till mål - enligt totalentreprenad.

Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och har genom detta också skaffat oss den nödvändiga, tekniska kompetens som krävs för att erbjuda högkvalitativa, effektiva jobb till rimliga priser. Det höga krav vi ställer på oss själva ställer vi även på våra underleverantörer.

Kunden i fokus

Anlitar du oss så ska du stå i centrum. Vi arbetar hårt med att erbjuda service utöver det vanliga. Du som kund ska känna delaktighet och trygghet. Det når vi genom en öppen dialog där taket är högt. Inga frågor är för små, för stora eller för dumma för att ställas. Du får en kontaktperson som du kan kontakta när som helst och detta är något som brukar uppskattas av våra kunder.

För oss så handlar det om enkel matematik: ingen reklam i världen slår nöjda kunder. Varje kund som är nöjd med oss innebär att fler kommer att anlita oss. Därför levererar vi alltid jobb som genomsyras av en noggrannhet in i minsta detalj.

nytt kakel vid badrumsrenovering Lund

Vad behöver du hjälp med? Vi ger ett litet axplock av vilka tjänster vi erbjuder utöver en badrumsrenovering.

  • Snickerier. Vi kan hjälpa dig med allt från att lägga golv inomhus till att bygga det trädäck som gör sommaren mer njutbar. Allt som rör snickerier kan vi erbjuda dig som kund. Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Renoveringar. Vi kan utföra mindre såväl som större renoveringar i både lägenheter och villor. På samma sätt som vid en badrumsrenovering så har vi kapacitet nog att ta ett helhetsgrepp om projektet. En mer omfattande renovering i din bostad är inga problem för oss.

  • Måleri. Vi målar både interiört och fasader och vi gör detta med samma fokus. Ett målerijobb blir aldrig bättre än den kraft man lägger på grundarbetet. Vi kan måla tak, golv, väggar och fasader och om du vill ha hjälp med tapetsering så är det givetvis inga problem.

  • Plattsättning. Vi är specialister på plattsättning av både kakel- och klinkers och vi kan hjälpa dig oavsett vilken yta det handlar om. Våra plattsättare är utbildade och behöriga för arbete i Våta Rum och det ger dig en säkerhet i samband med exempelvis en renovering av badrum eller tvättstuga. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att hitta rätt i val av kakel- och klinkers. Det finns hur många former, färger och mönster som helst. Här sätter din fantasi gränserna!

  • Beställning och montering av fönster och solskydd. Dags för nya fönster? Vill du ha mer skugga och en skönare inomhusmiljö? Vi hjälper dig gärna. Vi sköter allt från beställning till montering av dina nya fönster och solskydd. Behöver dina fönster eller solskydd måttbeställas och skräddarsys så är det absolut inga problem.
Ta hjälp av en mångsidig renoveringsfirma