Om oss

En högkompetent byggfirma i Lund

Vi är en firma som erbjuder våra tjänster inom allt som rör bygg. Vi har gedigen erfarenhet och vi har de certifikat som krävs för att arbeta i exempelvis Våta Rum. Oavsett vad du anlitar oss för - en badrumsrenovering, fönsterbyte, bygge av trädäck eller en omfattande renovering i din bostad i Lund - så kommer du att vara i centrum. Vi sätter alltid kunden i första rummet och vi arbetar för att du ska känna dig trygg med oss.

Du som kund betalar för en tjänst och det är en självklarhet för oss att leverera ett högklassigt jobb. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och vi är med sig från start till mål. Du kan när som helst under resans gång kontakta den kontaktperson som utses och ställa frågor samt hålla dig uppdaterad om hur allting förflyter. Vi är självklart registrerade för F-skatt och kan därmed också erbjuda dig att anlita oss med ditt Rot-avdrag - något som ger dig 30% avdrag på den totala arbetskostnaden i samband med exempelvis en badrumsrenovering.

Referenser är viktiga för oss, och de fungerar som ett bevis på att vårt sätt att jobba är fungerande. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder och vi hoppas att även du blir en av de som står redo att rekommendera oss.

Har du några övriga frågor? Du kan nå oss genom att ringa, maila eller genom att fylla i kontaktformuläret du hittar här på sidan. Välkommen till Fasad & Interiör!

Handfat med grått kakel

CTA-text